fb
10/10/2022
Персональні GPS трекери - це невеликі технологічні пристрої, що дозволяють відстежувати місцезнаходження людей, тварин, різноманітних агрегатів та вантажів в режимі реального часу з використанням мереж мобільного зв’язку та супутникових навігаційних систем.

Персональні трекери не потребують підключення до джерела живлення, оскільки вони вже оснащенні батареєю з великою ємністю та мають низьке енергоспоживання. До того ж персональні трекери, зазвичай, підтримують зарядку USB кабелем та можуть бути швидко заряджені від powerbank-у.


Використовуються персональні трекери для:

  • контролю та безпеки працівників різних підприємств та галузей;
  • догляду за людьми похилого віку та хворими;
  • стеження за домашніми тваринами;
  • відслідковування вантажів та дороговартісного обладнання під час зберігання, транспортування та роботи.


Одним з популярних персональних трекерів є пристрій литовського виробництва Teltonika TMT250. Цей автономний міні трекер має водонепроникний корпус (IP67), який забезпечує підвищений захист від потрапляння пилу та вологи. Не потребує складного монтажу з підключення до бортової мережі, легко кріпиться за допомогою спеціального кріплення на будь-якій техніці чи на ремені.


Одним із популярних способів використання трекера Teltonika TMT250 є встановлення пристрою на дороговартісному обладнані для додаткового контролю та захисту матеріальних цінностей.


Розмір пристрою 44x43x20 мм та вага 40 г дозволяють встановлювати трекери на будь-яке обладнання. Встановлений на пристрої трекер Teltonika ТМТ250 не впливає на роботу техніки завдяки своїм компактним розмірам та автономному живленню 



Одним із способів використання трекерів є встановлення GPS-трекера на дрони. Не секрет, що власники дронів періодично стикаються з питанням втрати дрона під час польоту. Такі ситуації виникають у разі:


  • падіння дрона під час роботи через помилки оператора;
  • падіння дрона внаслідок відсутності заряду батареї;
  • вильоту з зони дії пульту керування;
  • падіння через зачеплення пропелерами дрону ліній електромереж, дерев, рослин та іншого.


На сьогоднішній день не всі моделі бюджетних дронів оснащені вбудованими трекерами для швидкого пошуку пристрою. До того ж при невдалому падінні вбудований трекер може вийти з ладу і навігаційні та комунікаційні модулі дрона можуть бути знеструмлені чи пошкоджені, внаслідок чого зв’язок з дроном може бути втрачено.

Також завжди існує ризик викрадення дорогого обладнання зловмисниками (під час зберігання, транспортування та використання техніки). Також є ризики перехоплення керування чи застосування перешкод для зв’язку дрона з пультом для його приземлення з подальшим викрадення.

Саме для полегшення пошуку обладнання та легкого встановлення його місцезнаходження ми рекомендуємо додатково встановлювати автономні міні трекери.


Встановлення трекерів на найманому обладнанні користується популярністю серед аграріїв. Фермери та сільськогосподарські підприємства часто користуються послугами найманих компаній для обробки угідь агродронами. Встановлення трекера Teltonika ТМТ250 на найманому дроні дозволяє контролювати якість та швидкість обробки полів в режимі реального часу.


Розглянемо переваги встановлення персонального трекера Teltonika TMT250 на цінну техніку.


  • Простий монтаж (на прикладі агродрона Agras T30).

Трекер кріпиться до техніки спеціальними кріпленнями та не пошкоджує обладнання.



  • Регулярна відправка сповіщень про стан та місцезнаходження техніки.

В залежності від встановлених налаштувань координати трекера можуть надсилатись з різними інтервалами (щогодини, кілька разів на день, раз у день) та в разі настання певних подій, наприклад різкого падіння дрона чи надсилання запиту до трекера. 

Батарея ємністю 800 мАг дозволяє трекеру працювати тривалий час без необхідності в підзарядці.


  • Зручне конфігурування трекера за допомогою віддаленого доступу через FOTA Web.


  • Доступ до системи моніторингу як з ПК, так і з мобільного телефона.




Команда OVERSEER на власному досвіді переконалась у перевагах встановлення трекера на наші агродрони та іншу дороговартісну техніку.


У нас Ви можете купити GPS трекер Teltonika TMT250 з офіційною гарантією виробника та сервісом OVERSEER. Наші спеціалісти налаштують пристрій під ваші потреби та задачі, підключать його до системи моніторингу OVERSEER

Дізнатись вартість встановлення трекера Teltonika TMT250 на ваших агрегатах можна надіславши запит нашим менеджерам.

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.