fb
24/02/2021
Через глобальну пандемію моніторинг температури вантажу є критично важливим питанням. Тим більше, що для транспортування та зберігання фармацевтичних продуктів, таких як вакцини COVID-19, вакцини проти поліомієліту, дифтерії та багатьох інших.



Через глобальну пандемію моніторинг температури вантажу є критично важливим питанням. Тим більше, що для транспортування та зберігання фармацевтичних продуктів, таких як вакцини COVID-19, вакцини проти поліомієліту, дифтерії та багатьох інших. В цей час це серйозна проблема для фармацевтичних компаній, логістичних компаній, служб доставки та складування. Щоб розв'язати цю серйозну проблему, наші партнери Teltonika та ELA Innovation пропонують повний спектр рішень для відстеження температури при транспортуванні будь-яких вакцин.


Компанія ELA Innovation успішно розробила, виготовила, протестувала та сертифікувала датчик температури Bluetooth Low Energy Blue PUCK T-PROBE із зовнішнім датчиком. Модель датчика температури має надширокий діапазон вимірювання від -80°C до + 200°C для забезпечення цілісності та безпеки даних, забезпечуючи надзвичайно надійний моніторинг температури зберігання вакцини протягом тривалого часу. Інноваційна технологія управління батареями та міцний корпус забезпечують до 15 років автономії у роботі даного датчика.



Температурний датчик Blue PUCK T-PROBE – це автономний датчик температури, сумісний із технологією Bluetooth. Водонепроникний та міцний корпус ідеально підходить для екстремальних умов навколишнього середовища. Високопродуктивний датчик Blue PUCK T-PROBE передає показання температури у радіусі до 500 метрів.


Цей сертифікований за стандартом EN12830 датчик оснащений зовнішнім датчиком забезпечує дуже широкий діапазон вимірювання температури від -80°С до + 200°С. Відповідаючи високим європейським стандартам, Blue PUCK T-PROBE забезпечує безпеку транспортування термочутливих товарів (харчових продуктів та товарів медичного призначення), реєструючи температуру у вантажних рефрижераторах або морозильних камерах.


Технологія Bluetooth Low Energy дозволяє йому взаємодіяти з будь-яким мобільним пристроєм. Датчик оснащений чіпом NFC, який забезпечує гнучкість та комфорт при програмуванні та ідентифікації.


Blue PUCK T-PROBE повністю сумісний з GPS-трекерами Teltonika і може бути швидко встановлений та налаштований. Комбінуючи ці пристрої, менеджери автопарку можуть отримувати значення температури, зареєстровані датчиком, у режимі реального часу та можуть бути попереджені у разі різких змін температури. Зверніть увагу, що пристрої Teltonika GPS охоплюють як провідні, так і автономні сценарії відстеження залежно від потреб проекту.


Ми готові запропонувати Вам ефективні рішення, як у разі використання дротових трекерів, які дозволяють швидко додати функцію моніторингу температури для вже реалізованих телематичних рішень, так і у разі використання автономних варіантів моніторингу, які можна налаштувати лише за кілька хвилин.


Відео-кейс від компанії Teltonika по дистрибуції вакцин

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.