fb
09/03/2020
Пропонуємо до вашої уваги нове рішення в нашому портфоліо CAN адаптерів – CAN-CONTROL. Це просунутий прилад, який може не тільки зчитувати дані CAN, а й, як відомо за назвою, керувати автомобілем, а саме дверима та вікнами.




Пропонуємо новий CAN-CONTROL адаптер від Teltonika


Пропонуємо до вашої уваги нове рішення в портфоліо CAN адаптерів – CAN-CONTROL. Це просунутий прилад, який може не тільки зчитувати дані CAN, а й, як відомо за назвою, керувати автомобілем, а саме дверима та вікнами.

Основна функція CAN-CONTROL – це віддалене керування дверима та вікнами – за допомогою SMS/GPRS/Bluetooth команди можна відкрити/закрити автомобіль віддалено! Адаптер також зчитує такі дані, як рівень та витрата палива, точний пробіг автомобіля, VIN номер, обороти двигуна, температуру двигуна та навіть статус ручного гальма. Таким чином, ви можете ефективно визначити області покращення, щоб мінімізувати накладні витрати на технічне обслуговування автомобіля.

Більш того, CAN-CONTROL також має перевагу функції Bluetooth на трекерах Teltonika. Наприклад, на підземних автостоянках та місцях, де мобільна мережа недоступна, ви все одно можете керувати дверима автомобіля за допомогою команди Bluetooth зі свого смартфона!

CAN-CONTROL підключається безпосередньо до ліній CAN автомобіля, тобто. немає необхідності використовувати додаткові реле або дорогі системи безпеки для дистанційного керування дверима. Підтримує понад 1300 марок автомобілів і це число постійно зростає. Teltonika надає схеми підключення для кожного автомобіля, що підтримується, що допомагає зробити монтаж швидким і зручним.

Новий адаптер це ідеальне рішення для каршерингу, управління корпоративним автопарком, автосалонів та компаній з прокату/лізингу автомобілів.


Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.