fb
21/12/2023
Цьогорічна зима одразу показала, що снігу та опадів буде достатньо і треба готувати техніку для швидкого та ефективного чищення автошляхів, доріг та тротуарів.

Для проведення дорожніх робіт територіальні громади часто залучають найману техніку. Оплата за виконання робіт напряму залежить від маршруту, що проїхала техніка. Щодня власники автопарків стикаються з питанням підтвердження маршрутів та контролю за власною технікою.


Саме з такою задачею до нас звернувся власник невеликого автопарку спецтехніки, що надає послуги з будівництва доріг та автострад, поточного ремонту та прибирання доріг. В автопарку клієнта є грейдери, невеликі екскаватори та вантажівки. Клієнт підписав угоду з територіальною громадою на чищення дорожнього покриття від снігу за заздалегідь запланованим маршрутом. Однією із умов виконання угоди є підтвердження факту проходження маршрутів, якими їздила техніка з вказанням часу прибирання.




Запропонованим рішенням стало встановлення GPS трекерів на кожну задіяну в контракті одиницю техніки та налаштування маршрутів в системі моніторингу OVERSEER.


Після отримання переліку техніки та обговорення всіх деталей спеціалісти OVERSEER підібрали обладнання, яке повністю задовольняє потреби клієнта. Основними перевагами обраного трекера, які стали вирішальними в підборі обладнання для цього рішення є:

  1. зовнішня антена, яка забезпечує покращений сигнал, а отже надійне з’єднання з супутниками для забезпечення максимально точного трекінгу;
  2. наявність інтерфейсів RS232 / RS485, що дозволяють підключати додаткові датчики та пристрої.



Після виконання монтажних робіт клієнт отримав можливість:

  • контролювати переміщення спецтехніки;
  • відстежувати дотримання маршрутів;
  • отримувати дані про швидкість поїздки, кількість зупинок, тривалість стоянок;
  • формувати необхідні звіти для підтвердження виконання робіт на маршруті.


Додатково на одному з грейдерів було встановлено датчик рівня пального та проведено тарування баку. Датчик має вибухозахищений корпус та широко використовується для контролю рівня пального у великих паливних баках правильної геометричної форми.


Встановивши ДРП клієнт отримав можливість відстежувати не лише переміщення власної техніки, а й отримувати дані в режимі реального часу про витрати пального та залишки пального в баку.



Встановлення сучасної системи моніторингу дозволяє оптимізувати бізнес-процеси та ефективно розподіляти наявні ресурси, підвищити дисциплінованість працівників та керувати власним автопарком в режимі онлайн.


Звертайтесь до нас і наші спеціалісти підберуть обладнання з урахуванням потреб вашого бізнесу. Ми пропонуємо повний комплекс обслуговування: від продажу обладнання до монтажу, налаштування в системі моніторингу OVERSEER та сервісного обслуговування. 

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.