fb
30/08/2021
Формування детального звіту для моніторингу ваги


Яке обладнання потрібно?

  1. Трекер Xirgo StCan SDK;
  2. R-fid зчитувач, картки (блютуз мітки, зчитувач блютуз міток);
  3. Захисний бокс;
  4. Блок живлення; 
  5. Реле;
  6. Гудок(якщо в клієнта не встановлений).


Як це працює?

  1. Якщо в клієнта транспортні засоби (далі ТЗ), які виконують зважування, всі обладнані системою GPS моніторингу виконується наступний сценарій зважування. ТЗ заїжджає на платформу вагової, та чекає звуковий сигнал про те, що зважування закінчилося і можна їхати на вигрузку, в цей момент поки водій чекає, трекер виконує автоматичне зважування, процес зважування займає 20 с. впродовж цього часу трекер вибирає саме стабільне вагу та відправляє в систему моніторингу, після закінчення, включає гудок водієві.
  2. Якщо в клієнта використовується наймані, або не обладнаний системою GPS моніторингу ТЗ, процес зважування відбувається по наступному сценарію. Перед початком робіт кожному ТЗ присвоюється R-fid карта яка фіксується в системі моніторингу, далі ТЗ заїжджає на платформу, водій вставляє карту в зчитувач R-fid карт та чекає звукового сигналу, процес фіксування та сигналізування закінчення зважування відбувається аналогічно, як і в першому сценарії, після звукового сигналу водій заберає карту, та їде на вигрузку, Замість R-fid карт та зчитувача R-fid, можна використати блютуз мітки та зчитувач блютуз, при використанні даного комплекту водієві нічого робити не потрібно, процес фіксування та зважування відбувається в автоматичному режимі.


 Як фіксується вага в системі моніторингу і в кінцевому звіті?


В системі моніторингу Wialon для кожного об’єкта створюється звіт (Скріншот 1), де задаються параметри зважування, визначення ТЗ по геоданим, лише для його, вага тари та вага з вантажем (Скріншот 2). Якщо іде визначення ТЗ по R-fid карті, або блютуз мітці виконуються інші налаштування (Скріншот 3) 



Скріншот 1

Скріншот 2

Скріншот 3


Після фіксування даних, в системі моніторингу Wialon, за допомогою API, дані з кожного звіту витягуються і відображаються в загальному звіті, пошук в системі моніторингу іде автоматично, по масці *Вагова_звіт_*. Рознесення ваги тари іде по принципу останньої актуально тари, від неї іде відмінусування ваги з корисним навантаженням і в окремому стопчику іде відображення ваги яка була перевезена ТЗ (Скріншот 4)


Скріншот 4

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.