fb
28/06/2022
На сьогоднішній день надзвичайно важливим є захист вантажів та транспорту від крадіжок. Сучасні трекери відстежують місцезнаходження техніки та активів в режимі реального часу, і в той же час вмілі крадії швидко відключають GPS/GSM - обладнання за допомогою спеціальних пристроїв.

Саме в таких випадках стає в нагоді сучасний GPS - трекера Teltonika TAT100. Основною особливістю пристрою є те, що він передає сигнал з визначеною періодичністю і може бути виявлений зловмисниками лише в момент передачі сигналу.


Сучасний та надійний GPS - трекер Teltonika TAT100 використовують:

  • для контролю причіпного обладнання під час роботи та зберігання;
  • для відслідковування вантажів;
  • для відслідковування контейнерів та причепів фур;
  • в якості міток для відслідковування гарантійних автомобілів;
  • як додатковий пристрій безпеки для власних та комерційних авто. 


Відстеження вантажів та обладнання


Слідкування за окремими коробками/пакунками вантажів, обладнанням або іншими ресурсами під час перевезення. Найпоширенішими способами транспортування вантажів є перевезення за допомогою причепів по суходолу та контейнерів по морю або залізнодорожньому полотну. Оскільки контейнери та причепи часто залишаються без нагляду і цінні вантажі можуть бути викрадені або пошкоджені зловмисниками власники вантажів піклуються про додатковий захист своїх активів. 

Встановлення автономних GPS - трекерів TAT100 дозволяє відстежувати переміщення вантажу та вчасно реагувати на позаштатні ситуації. Дані про роботу та місцезнаходження трекера власник може відстежити в системі моніторингу OVERSEER та за допомогою SMS-сповіщень.

Трекер TAT100 також підтримує підключення різноманітних додаткових сенсорів за технологією Bluetooth (наприклад датчик вологості, датчик температури та ін.), що дозволяє відслідковувати умови перевезення вантажів.


Окрім стеження за вантажами, трекер Teltonika TAT100 широко використовується на відкритих будівельних майданчиках, в аграрному секторі, в промисловості для відстеження цінного обладнання та матеріалів. Схований трекер передає з заданою періодичністю своє місцезнаходження та надсилає сповіщення в разі спрацювання відповідних сценаріїв.


GPS - трекер TAT100 в якості додаткової безпеки авто


Каршерингові та страхові компанії, власники нових авто встановлюють (ховають) додаткові GPS - трекери для моніторингу транспортних засобів. В якості додаткової безпеки трекер Teltonika TAT100 приховано встановлюють десь в непомітному місці транспортного засобу та зв’язують його з основним трекером. Задача TAT100 періодично зв’язуватись з основним трекером та “перевіряти” наявність зв’язку. В разі відсутності з’єднання власник автомобіля отримує відповідне сповіщення. Саме наявність додаткового трекера в автомобілі допомагає знайти машину в разі її крадіжки. Надійно захований трекер та відсутність в нього постійної передачі сигналу не дадуть зловмисникам виявити обладнання за допомогою сканера та позбутись його.


Основні переваги GPS - трекера TAT100


Батарея. Подібні моделі трекерів мають батарею великої ємності та здатні працювати в автономному режимі до 3 років за умови передачі сигналу 1 раз на добу. Батарея трекера розрахована на відправку до 1000 сповіщень.


Монтаж. Трекер можна встановити на магніт, ремінець чи додатковий тримач. Компактні розміри та відсутність необхідності підключення різноманітних дротів дозволяють швидко встановити трекер у важкодоступних місцях.


Оновлення. Для оновлення прошивки не потрібен демонтаж та/або підключення до трекера за допомогою дротів. Оновлення відбувається з використанням бездротового зв’язку.


Режим сну. Саме завдяки наявності різних режимів сну трекер має можливість працювати до 3 років без заміни батареї та не визначається сканерами зловмисників.


Ознайомити з технічними характеристиками трекера та замовити обладнання на тестування можна за посиланням: GPS - трекер TAT100.  

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.