fb
09/12/2021
Швидко мінливий світ, нові умови ринку і технології, що стрімко розвиваються, змушують будь-який бізнес бути більш інноваційним, ефективним, конкурентоспроможним, але власникам бізнесу необхідно все більше економити ресурси. Для цього ринок телематики надає нові можливості у вигляді нового обладнання.


Ми представляємо новинки бездротових рішень від виробника Teltonika: EYE Beacon + EYE Sensor, які відкриють нові горизонти для вашого бізнесу, ви зможете стежити за своїми активами у таких сферах як: логістика, сільське господарство та сільськогосподарська промисловість, відстежувати об'єкти всередині приміщення, на будівельних майданчиках, у випадках доставки та кур'єрських послуг, кар'єрах, підземних рудниках, віддалених об'єктах, у нафтогазовій промисловості, і навіть у медицині (ви маєте можливість відстежувати персонал, медичне обладнання, дорогі ліки, автомобілі швидкої допомоги).


Що таке EYE Beacon?


EYE Beacon, новий ID передавач від Teltonika із міцним водонепроникним корпусом та акумулятором із тривалим терміном служби. Модель призначена для відстеження розташування об'єктів, відстеження доставки (наприклад, посилки, пакети, коробки, піддони, контейнери, бочки і т. д.), моніторингу різних рухомих об'єктів (цінне обладнання, витратні матеріали) в логістиці (причепи, контейнери, всілякі трейлери та цистерни), сільському господарстві (навісне обладнання для тракторів) та будівництві (інструменти та інвентар). Крім того, він підходить для вирішення внутрішнього відстеження предметів на складах, лікарнях, транспортних вузлах та інших типах промислових зон.


Легкі та невеликі маячки EYE Beacons слід встановлювати в передній частині причепів, що підлягають відстеженню та моніторингу - бортових, шасі та напівпричепів, причепів-фургонів, рефрижераторних причепів, інтермодальних шасі та/або контейнерів, причепів і т.д.

 

Модель EYE Beacon має дві важливі функції – “Подія наближення” (Proximity Event) та “Виявлення за фільтрами” (Detection By Filter). Зазначені функції та можливість розширеної конфігурації GPS-пристрою Teltonika надають можливість вибору різних налаштувань та сценаріїв для задоволення потреб логістичного моніторингу практично будь-якого автопарку.


Що таке EYE Sensor?


EYE Sensor - датчик ідентифікації Bluetooth з низьким енергоспоживанням, який дозволяє відстежувати не тільки місцеперебування, а й безліч параметрів, таких як температура вологість, прискорення та зміни напруженості магнітного поля. Дані датчиків роблять його особливо слушним для випадків використання у холодильному устаткуванні. Вбудований акселерометр може визначати рух предметів чи падіння. Магнітне виявлення можна використовувати для бездротового виявлення (а також для повідомлення) відкриття/закриття, наприклад, дверей трейлера і т.д.


Оскільки вони обидва підключаються до автомобільних трекерів бездротової мережі, це забезпечує швидкість встановлення, простоту, гнучкість рішень і помітну економічність. Маяки EYE підтримують протоколи iBeacon (API сервісу iOS, що дозволяє передачу даних між бездротовими пристроями – маяками (англ. beacon) – та пристроями, що підтримують Bluetooth LE) та Eddystone (Bluetooth Low Energy профіль створений компанією Google). OVERSEER допоможе вам з налаштуванням пристрою в будь-який час.


У яких випадках необхідно встановити Teltonika EYE Beacon + EYE Sensor?


1. Управління причіпним обладнанням.



2. Відстеження об'єктів усередині приміщень (на складах).



3. Оптимізація будівельних робіт.



4. Відстеження товарів, розташування посилок, вантажу.




5. Контроль температури та вологість об'єкта.


 

Як це працює? 

Кожен BLE-маячок має унікальний ідентифікаційний номер, що передається у вигляді радіосигналу з інтервалами, що настроюються. GPS-трекери Teltonika, встановлені, наприклад на вантажівках та фурах, зчитують їх та ідентифікують. Далі ці дані у вигляді профілю iBeacon або Eddystone у поєднанні з даними розташування GNSS відправляються на сервер для аналізу та складання звітів. Спеціальне програмне забезпечення показує місце розташування всіх маячків (отже, зазначених об'єктів автопарку) на основі близькості до найближчого трекера, допомагає в керуванні процедурою призначення аксесуарів BLE і т.д.


GPS-трекери Teltonika підтримують до 100 маяків одночасно, і кожен з них безперервно працюватиме, залежно від моделі та налаштувань, від 2 до 10 років, передаючи сигнал на відстань до 80 м. Крім того, рішення може бути зручно доповнено датчиками BLE, такими як датчики температури та/або вологості, щоб забезпечити правильні умови для запобігання пошкодженню товарів, продуктів, самого об'єкта та уникнути фінансових втрат.


Отже, підсумуємо основні переваги датчиків EYE Beacon + EYE Sensor:

  • Параметри, що налаштовуються для кожного проєкту
  • Точний моніторинг розташування та стану товарів
  • Інтелектуальні функції EYE Beacon та EYE Sensor
  • Бездротові та доступні
  • Підвищення рентабельності та конкурентоспроможності
  • Точний моніторинг у реальному часі
  • Запобігання крадіжкам на об'єктах, підвищення дисципліни персоналу
  • Безперебійні бізнес-процеси та підвищена ефективність
  • Бездоганне обслуговування клієнтів та репутація бренду
  • Підвищення безпеки персоналу та відвідувачів, запобігання нещасним випадкам.
  • Просте встановлення
  • Легке включення маячків
  • Поліпшення репутації, конкурентоспроможності та прибутковості компанії


Для замовлення обладнання залиште заявку на сайті або зверніться до менеджера відділу продажу. Ми гарантуємо надання найнеобхіднішого рішення для вашого бізнесу.

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.