fb
02/03/2022
Прочитайте до кінця.

Наша компанія почала співпрацювати с компанією GURTAM (розробник ПЗ WIALON) в 2009 році. За цей час компанія GURTAM перетворилась на міжнародну компанію з офісами в США, ОАЕ, Аргентині та інших країнах.


В 2020 році, під час спроби білорусів повалити режим Лукашенко, вся IT спільнота піднялась проти диктатури, у тому числі співзасновник, ТОП менеджери та інші співробітники GURTAM.

На жаль режим встояв, тому засновник, всі ТОП менеджери та велика кількість співробітників GURTAM змушені були переїхати у Вільнюс (Литва) та відкрити там офіс (https://gurtam.com/ru/blog/new-office-in-vilnius). На сьогодні це центральний офіс компанії.


Вже багато років оплати за ПЗ WIALON виконуються у Евро по контрактам з юридичною особою у Литві. Юридична особа у Литві з’явилась набагато раніше, ніж відкрився офіс у Вільнюсі.

Історично сервери GURTAM розташовані в Нідерландах, останнім часом з’явились і в РФ, але виключно для потреб Клієнтів з РФ.

ПЗ WIALON LOCAL, яке ми використовуємо, завжди знаходилось на наших серверах в Україні, ліцензії оплачені, вся поточна інформація по об'єктах зберігається на наших серверах в Україні.


Виключення:

  • періодичні підключення до серверу ліцензій в Нідерландах (мінімальні байти захищеного трафіку) - лише для перевірки відсутності створення несанкціонованої копії;
  • наш сервер для резервування баз даних в Німеччині.


Ще раз наголошуємо:

  • ПЗ WIALON LOCAL (серверний продукт) знаходиться у власності ТОВ “ТЕКО ТРЕЙД”.
  • Наші сервери працюють в Україні - максимально близько до наших Клієнтів та Партнерів. Якщо виникнуть проблеми з каналами зв'язку з закордонною мережею Інтернет - наші сервери працюватимуть стабільно з українським сегментом мережі Internet.
  • Ніяких відносин та зобов'язань з країнами агресорами - РФ та РБ - ми не маємо.
  • Ніякі кошти в країни агресори - РБ та РФ - ми не сплачуємо (до початку війни мали контракти на поставку лічильників палива з РБ - станом на зараз ніяких рухів по цих контрактах не виконуються).
  • Ніякого обміну даними з серверами в РФ та РБ, а також з серверами, які контролюють/можуть контролювати юридичні особи з РБ та РФ, не відбувається.
  • Керівництво GURTAM знаходиться за межами країн агресорів (за не офіційною інформацією засновник GURTAM Олексій Щурков знаходиться у розшуку в РБ за участь в “Координационном совете по трансферу власти”, посилання з переліком учасників: https://www.dw.com/.../v-belarusi-nazvali.../a-54599556)
  • Наша команда має успішний досвід у відбитті DDoS атак.
  • Зберігаємо спокій та витримку, завжди на зв'язку!


Про подальші дії та ситуацию будемо швидко інформувати.


UPD від 2022.03.09: Керівництво компанії GURTAM офіційно підтвердило вихід компанії з ринку країни-агресора.


UPD від 2022.06.14: В цьогорічному рейтингу партнерів Wialon (компанія GURTAM) не братимуть участь компанії з країни-агресора.


Все буде УКРАЇНА!

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.