fb
23/01/2023
Реалії сьогодення змушують велику кількість компаній розробляти схеми резервного живлення на випадок відключення електроенергії для забезпечення безперервності робочого процесу.

Популярним рішенням стає придбання потужних дизельних генераторів, що здатні забезпечити електроенергією всі критичні ділянки виробництва. Але після встановлення генератора та початку експлуатації постає питання контролю за роботою агрегата та витратами пального. 


Нещодавно до нас звернулись представники агрохолдингу, розташованого на півночі нашої країни з завданням встановити необхідне обладнання для контролю за роботою дизельного генератора JCB.


На підприємстві вже налагоджена система контролю за витратами пального та списання пального за допомогою лічильників та GPS-трекерів.

Основним завданням для нас був контроль за фактичними витратами пального під час роботи генератора, для подальшого аналізу в системі моніторингу компанії та списання паливо-мастильних матеріалів.


Встановлений агрохолдингом генератор JCB є сучасним агрегатом що оснащений бортовим комп’ютером з можливістю зчитування даних через CAN шину. Отже, при виборі комплекту обладнання для виконання поставленого завдання ми врахували цей момент і запропонували клієнту встановити:

Також ми погодили з клієнтом встановлення деаератора для відведення повітря з генератора і додаткового захисту системи.


Після погодження переліку обладнання, кваліфіковані спеціалісти OVERSEER виконали монтаж та підключення до системи моніторингу.





Після перевірки роботи системи та налаштування звітів і сповіщень клієнт отримав можливість:

  • контролювати миттєві витрати пального під час роботи генератора;
  • отримувати дані та аналізувати фактичні витрати пального за обраний період роботи генератора;
  • відстежувати та фіксувати скільки годин працював генератор за обраний період;
  • отримувати інформацію в реальному часі про стан генератора (ввімкнений/вимкнений);
  • контролювати рівень пального в генераторі та своєчасно поповнювати запаси;
  • списувати фактично використане пальне за загальноприйнятим на підприємстві алгоритмом.




Зручні аналітичні звіти допомагають працівникам агрохолдингу аналізувати отримані дані та приймати рішення щодо покращення бізнес-процесів компанії.




Зацікавились встановлення додаткового контролю за роботою генератора та бажаєте отримувати всі дані в зручному форматі - звертайтесь! Ми оберемо та встановимо комплект обладнання, яке задовольнить всі ваші бізнес потреби.


Пишіть нам у месенджери або телефонуйте +380(50) 389-52-00.


Працюємо разом для Перемоги! Все буде Україна!

Наші сертифікати
certificate
Зв’яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.